Driftsforstyrrelser via E-boks Plus

29. juni 2022

Som noget nyt kan man nu også via E-boks Plus tilmelde sig, så man får besked om drifts forstyrrelser fra os.

De fleste af vores forbrugere vil gerne have besked fra os, hvis der er planlagt afbrydelser af det varme vand en kold vintermorgen, eller når aftensmaden skal tilberedes. Driftsforstyrrelser er altid ubelejlige for vores forbrugere, og derfor forsøger vi at gå med udviklingen, og tilbyder derfor også denne mulighed.

Hidtil har det dog været en vanskelig opgave at nå ud til alle, fordi det kun er forbrugere, som enten har offentligt mobilnummer eller selv har registreret deres e-mail eller mobilnummer hos os, som har kunnet modtage beskeder om driftsforstyrrelser. Nu er det til gengæld muligt for danskerne at få informationen via e-Boks-appen, og dermed åbner det op for, at endnu flere får de vigtige driftsmeddelelser. Det eneste, det kræver af dig som forbruger er, at du godkender et samtykke.

- Den store fordel ved at få forsyningsinfo via e-Boks-app er, at det kommer som push-beskeder på din telefonen. På den måde er der en ret stor chance for, at I som forbrugere rent faktisk får den værdifulde information. For eksempel kan forbrugere med hemmeligt nummer og taletidskort godt få informationen via e-Boks, mens de ikke nødvendigvis kan få den via SMS, medmindre man aktivt har tilmeldt sig.

Så skynd jer at går ind på E-boks Plus og tilmeld jer drifts forstyrrelser fra jeres forsyningsvirksomhed.